28 Maj, 2021

Starton Projekti #Sfido urrejtjen!

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi (KMD) në bashkëpunimin me Qendrën e Bashkëpunimit Ndërfetar (QBNFE) prezantojnë projektin: Sfido urrejtjen! “Menaxhimi i rasteve të përdorimit të gjuhës së […]
8 Qershor, 2021

PANEL DISKUTIMI DHE INFORMIMI NR 1 @SafeFuture ne TV SKAMPA

prezantimi per shikuesit e Elbasanit, dhe jo vetem, mbi qellimin, aktivitet dhe arritjet e projektit 10 – Mujor RRISIM QËNDRUESHMËRINË NDAJ EKSTREMIZMIT PËR NJË TË ARDHME […]
10 Qershor, 2021

PANEL DISKUTIMI DHE INFORMIMI NR 2 @SafeFuture ne TV BEST CHANNEL

Paneli nr 2 te Best Channel Faleminderit grupi per medimet racionale dhe suksesin e #SafeFuture
24 Qershor, 2021

KOMISIONI ANALITIK – MBLEDHJA NR 9

Sot më 24 Qershor 2021 zhvilluam mbledhjen mujore te Komisionit analitik te gjuhes se urrejtjes ne rrjetet sociale dhe qasjet me natyre ekstremiste perreth komuniteteve tona […]