16 Gusht, 2019

Forumi me kryesine FUNDAK Elbasan

Në 6 PRILL 2019, kryem me sukses mbledhjen me kryesine e #Forumit te Përgjithshem për Bashkine ELBASAN ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar […]
16 Gusht, 2019

Forum me Kryesinë FUNDAK në Bashkinë CERRIK

Në 11 PRILL 2019, kryem me sukses mbledhjen me kryesine e #Forumit te Përgjithshem për Bashkine CERRIK ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar […]
16 Gusht, 2019

MARSHIMI FUNDAK CERRIK

Me Marshimin Ndergjegjsues te pergjegjshmerise qe u krye ne Cerrik ne date 13 Prill 19, projekti FUNDAK financuar nga #LevizAlbania konkretizoi angazhimin 9 Mujor per nxitjen dhe ngritjen […]
16 Gusht, 2019

Marshimi FUNDAK Belsh

Me 14 Prill 19 organizuam edhe ne Belsh Marshimin Ndergjegjsues te Pergjegjshmerise ne vazhden e projektit FUNDAK financuar nga#LevizAlbania. Ky Marshim simbolik me kryesine e FNFB, […]