16 Gusht, 2019

MARSHIMI FUNDAK ELBASAN

Me Marshimin Ndergjegjsues te Pergjegjshmerise Komunitare që u krye ne date 20 Prill 19 ne Sheshin Aqif Pasha në Elbasan, Projekti FUNDAK i financuar nga #LevizAlbania konkretizoi angazhimin […]
16 Gusht, 2019

MBYLLJA FUNDAK

Ne 30 Prill 19 QBNF mbylli me sukses Projektin FUNDAK duke i hapur udhen Forumit Nderfetar Komunitar ne 3 Bashki. Ky Projekt zhvilloi 30 forume në të […]
17 Gusht, 2019

PROJEKTI IFATACH

Muajin Maj QBNF e nisi me prezantimin e projektit esencial IFATACH (Interfaith Families Together Against Chalanges). Ky projekt mbeshtetet 70% nga NPF, te cilët i falenderojmĕ, dhe […]
17 Gusht, 2019

IFATACH-KAMPINGU KORÇË

– Ne 11 dhe 12 Maj 2019 QBNF organizoi kampingun e parë fundjavor ne Korçë me grupin e familjeve Nderfetare ne kuader te zbatimit te Projektit […]