30 Tetor, 2020

Sesioni “Diskutim dhe informim!” lagja Skenderbej

Të enjten më 29 Tetor 2020, nën rregullat anti-covid, u zhvillua Sesioni “Diskutim dhe informim!” me të rinj e të rritur të komunitetit mysliman në lagjen […]
12 Nëntor, 2020

“Rrisim qëndrueshmërinë ndaj ekstremizmit për një të ardhme më të sigurt”

Në 12 Nentor 20 në vazhdën e projektit “Rrisim qëndrueshmërinë ndaj ekstremizmit për një të ardhme më të sigurt” qe po e zbatojme me mbështetjen financiare […]
12 Nëntor, 2020

Sesioni Nr 1 me Gazetaret ne Best Channel

13 Nëntor, 2020

QËNDRUESHMËRIA NDAJ EKSTREMIZMIT