18 Prill, 2019

FUNDAK – FORUMI 23 ELBASAN 2

Në 18 dhe 24 SHKURT 2019, ne dy seanca, kryem me sukses #Forumin Nr 23 ne Lagjen “SHENKOLL” Elbasan, me komunitetin ortodoks, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë […]
18 Prill, 2019

FUNDAK – FORUMI 24 NJ.A FIERZE, BELSH

Në 26 SHKURT 2019, kryem me sukses #Forumin Nr 24 ne Fshatin Fierzë te Belshit, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet […]
18 Prill, 2019

FUNDAK – FORUMI 25 CERRIK 2

Në 1 MARS 2019, kryem me sukses #Forumin Nr 25 ne Nj. A. 1 CERRIK, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet […]
15 Gusht, 2019

Forumi Nr 26

Në 2 MARS 2019, kryem me sukses #Forumin Nr 26 dhe ate me Nr 15 ne Bashkine Elbasan, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive […]