1 Maj, 2021

Sesioni Nr2 Psiko-Edukues #SafeFuture

Sot më 1 Maj 2021 u realizua me sukses Sesioni i Dytë Psiko-Edukues i grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare ne kuadrin e Projektit […]
15 Maj, 2021

Sesioni Nr3 i Trainimit per Menaxhim Konfliktesh

Sot më 15 MAJ 2021 u realizua me sukses edhe Sesioni i Tretë i Trainimit te grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare me synim […]
22 Maj, 2021

Sesioni Psiko-Edukues Nr3

Sot më 22 Maj 2021 u realizua me sukses edhe Sesioni i Tretë Psiko-Edukues i grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare ne kuadrin e […]
27 Maj, 2021

Komisionit Analitik Nr 8 #SafeFuture

Sot më 27 Maj 2021 zhvilluam mbledhjen mujore te Komisionit analitik te gjuhes se urrejtjes ne rrjetet sociale dhe qasjet me natyre ekstremiste perreth komuniteteve tona […]