10 Mars, 2021

Nis projekti i perbashket

Sot më 10 Mars 2021, ora 11:00 pranë ambienteve të Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi (KMD ) u organizua takimi midis QBNF-së të përfaqësuar nga kryetari […]
20 Mars, 2021

SESIONI Nr 1 – MENAXHIM KONFLIKTESH

Sot më 20 Mars 2021 u realizua me sukses Sesioni i Pare i trainimit te grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare mbi Menxhimin e […]
30 Mars, 2021

SESIONI Nr3 me GAZETARET

Ne kuader te projektit RRISIM QENDRUESHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT PER NJE TE ARDHME ME TE SIGURTE me qellim ndërtimin e komuniteteve të sigurta dhe të qëndrueshme ndaj […]
30 Mars, 2021

TELEVIZIONI PROMOVON SESIONET