27 Tetor, 2020

Vazhdomi i shpërndarjes se fletëve informuese.

Sot grupi i vullnetarëve Anti Covid vazhdoi shpërndarjen e fletëve informuese dhe vëzhgim-këshillimet e bashkëqytetareve tanë ne rruget “25 NENTORI” dhe “KADRI ABDIHOXHA” Faleminderit vullnetaret e […]
27 Tetor, 2020

Informim rreth ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit.

Kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar Dr. Arben Ramkaj ishte i ftuar sot nga Instituti i Shqiptar i Medias për të folur me gazetarët e rinj […]
27 Tetor, 2020

Pjesa e pare e emisionit “Debat dhe Transparence”

27 Tetor, 2020

Pjesa e dyte e emisionit “Debat dhe Transparencë”