23 Gusht, 2019

IFATCH – KAMPINGU VLORË

Ne 18 dhe 19 Maj 2019 QBNF organizoi kampingun e dytë fundjavor, këtë rradhë në Vlorë me grupin tjetër të familjeve Nderfetare ne kuader te zbatimit […]
23 Gusht, 2019

MBYLLJA IFATCH

Me 30 Maj mbyllem me sukses Projektin IFATACH, duke formatuar edhe bordin e Departamentit te Familjeve Nderfetare te QBNF, duke i hapur rrugen vazhdimesise se veprimtarive […]
23 Gusht, 2019

SESION INFORMIMI

Kordinatori dhe njekohesisht drejtor i projekteve te QBNF z. Sokol Lulgjuraj mori pjese ne sesionin informues qe Ambasada Amerikane ne Shqiperi zhvilloi per te njoftuar ofrimin […]
23 Gusht, 2019

IRI mbeshtet QBNF ne CVE

Ne 27/7/19 QBNF hapi Projektin e rradhes “Fuqizimi i Qendrushmerise Komunitare Nepermjet Njesise Vendore Kunder Ekstremizmit” qe financohet nga Insituti Republikan Nderkombetar IRI.Ne kete aktivitet moren […]