8 Nëntor, 2018

FUNDAK – FORUMI 10 Nj.A SHUSHICE – Nr 8 Elbasan

Në 19 TETOR 18 kryem me sukses #Forumin Nr 10 te Nj. A. SHUSHICE ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i […]
8 Nëntor, 2018

FUNDAK – FORUMI 11 Nj.A GOSTIMË – Nr 2 Cerrik

Më 27 TETOR 18 kryem me sukses #Forumin Nr 11 ne Nj. A. GOSTIMË ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i […]
8 Nëntor, 2018

FUNDAK – FORUMI 12 Nj.A TREGAN nr 9 Elbasan

Në 3 NENTOR 18 kryem me sukses #Forumin Nr 12 ne Nj.A. TREGAN ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme. […]
8 Nëntor, 2018

FABUS – SESION INFORMIMI – MESUES GRAMSH

Më 18 / 9 / 18 organizuam Sesionin informues ne tryezen e bashkëbisedimit me mesues dhe drejtues te shkollave ne Gramsh, në kuader te projektit FABUS […]