Sokol Lulgjuraj

11 Maj, 2023

QBNFE kontribon per organizmin e Konferences Nderkulturore

Konferenca kulturore e cila sherbeu si një platformë për studiuesit, pedagogët dhe të gjithë praktikuesit e tjerë për të nxjerrë në pah kërkimet, mendimet dhe përvojat […]
10 Maj, 2023

TAKIM PERGATITOR PER SIMPOZIUMIN 28-29 SHTATORIT

Pergjegjesit e departamenteve te Dialogut dhe Edukimit prane QBNF u mblodhen nen drejtimin e Don Dorian Mjeshtrit dhe Prof. Ambrogio Bongiovani per te pergatiur programin dhe […]
10 Maj, 2023

DITA E DREJTESISE

Në Ditën Kombëtare të Drejtësisë, Prokuroria e Elbasan organizoi se bashku me dhe në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” tryezën e diskutimit me temë: “Sfidat e Drejtësisë Shqiptare […]
10 Maj, 2023

“Roli i studimeve ndërfetare në edukimin bashkëkohor”

Më datë 10.05.2023 u organizua në FSHE leksioni i hapur me temë “Roli i studimeve ndërfetare në edukimin bashkëkohor”.Fakulteti i Shkencave të Edukimit e organizoi këtë […]