5 Shkurt, 2020

Interneti i sigurt per nje shoqeri moderne

Konferenca “ Interneti I sigurt si pjese e edukimit per nje shoqeri moderne” u organizua nga ZVA Elbasan me 5 shkurt 2020 me mbeshtetjen e QBNFE. […]
5 Shkurt, 2020

MEDIA PARAQET KONFERENCEN INTERNET I SIGURTE

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=L5Xc2uiBo1Q&fbclid=IwAR3pGppcY87mlStNSOY7Sr0G3iXdVLuKc3d_Ly3FBwdzW9f_oaTy9-I0V60&app=desktop    
11 Korrik, 2020

Western Ballcan Conference

July 7, 2020 Drejtori ekzekutiv i QBNF z. Sokol Lulgjuraj mori pjese ne Konferencen e Ballkanit perendimor mbi Ri-integrimin e femijeve dhe grave te kthyera nga […]
20 Korrik, 2020

Mbledhja e Kryesisĕ së QBNF

Sot zhvilluam Mbledhjen e Kryesisĕ së QBNF mbas disa muajsh distancimi fizik, pasi virtualisht kemi qene vazhdimisht në kontakt. Kryetari i QBNF dr. Arben Ramkaj, falenderoi […]