Departamenti i Rinisë

parallax background

Departamenti i Rinise


qbnf

Departamenti i Rinisë ka objektiv krijimin e hapësirave për bashkëpunim dhe mirinformim të rinisë së komuniteteve tona

Përgjegjës: Vilson Dylmishi, lindur më 1994