12 Prill, 2018

Simpoziumi Besimi ure qe na Bashkon

QBNF organizoi sot 11 Prill 18 Simpoziumin me Teme: “Besimi ure qe na Bashkon” nen moderimin e kordinatorit te QBNF dhe Drejtus Projekti z. Sokol Lulgjuraj, […]
25 Prill, 2018

Bashkëbisedim në shkollën e mesme “Mahir Domi”

Në datë 17/4/18 organizuam tryezen e bashkëbisedimit në shkollën e mesme “Mahir Domi” në kuader te projektit FABUS -FEJA URE BASHKIMI, me angazhimin per te kontribuar […]
25 Prill, 2018

TRYEZA ME MESUES NE BELSH

Më 24/4/18 organizuam tryezen e bashkëbisedimit me mesues dhe drejtues te shkollave ne Belsh, në kuader te projektit FABUS -FEJA URE BASHKIMI, me angazhimin per te […]
26 Korrik, 2018

sesioni informues me bashkebisedimit te gjimnazi “Sami Frasheri” Belsh 

Sot 2 Maj 18 vazhduam tryezen e bashke-bisedimit me nxenesit e gjimnazit “Sami Frasheri” Belsh në kuader te projektit FABUS -FEJA URE BASHKIMI, me angazhimin per te kontribuar […]