9 Shtator, 2020

best channel njofton projektin

14 Shtator, 2020

Konferencën nderkombetare kundër Terrorizmit

Dr Arben Ramkaj eshte i ftuar në Konferencën kundër Terrorizmit të organizuar nga Kryesia Shqiptare e OSBE-së, ku ministri i jashtem ne detyre Cakaj nënvizoi tre […]
22 Shtator, 2020

‘PERBALLOJME COVID ME VULLNETARIZEM FETAR DHE PERGJEGJSHMERI QYTETARE”

22 Shtator, 2020

Programi i Trainimit 22-24 Shtator 2020