8 Nëntor, 2018

FABUS – Sesion informues me Mësues Cerrik 1

Në 23 TETOR 18, në shkollën “Xhemali Plaka”, organizuam Sesionin informues ne tryezen e bashkëbisedimit me mesues nga disa shkolla te bashkis se Cerrikut në kuader […]
8 Nëntor, 2018

FABUS – Sesion informues me Nxënës Cerrik 2

Sot, 30 TETOR 18, organizuam Sesionin informues ne tryezen e bashkëbisedimit me nxënësit e shkollës “7Marsi” në Cerrik, në kuader te projektit FABUS – FEJA URE […]
8 Nëntor, 2018

FABUS – Sesion informues me Nxënës Cerrik 3

Sot, 31 TETOR 18, organizuam Sesionin informues ne tryezen e bashkëbisedimit me nxënës të shkollës së mesme “Miranda Baku” dhe nxënĕs tĕ klasave të VIII – […]
8 Nëntor, 2018

FABUS – Sesion informues me Nxënës Cerrik 4

Në 6 NENTOR 18, organizuam Sesionin informues ne tryezen e bashkëbisedimit me nxënës të shkollës së mesme “Osman Gjini ” në Mollas, në kuader te projektit […]