21 Mars, 2018

tryeza me mesues Elbasan

Në 20 Mars 2018 QBNF organizoi tryezen e bashkebisedimit me mesues dhe drejtues te disa shkollave të Elbasanit, ne kuader te projektit FABUS – “Se bashku […]
27 Mars, 2018

tryeza me nxenesit e gjimnazit “Ahmet Dakli”

..bashkbisedimi i rradhes… Ne kuader te projektit FABUS -FEJA URE BASHKIMI, bashkbisedimi sotem 27/3/18 u zhvillua me nxenesit e gjimnazit “Ahmet Dakli” Elbasan me angazhimin per […]
3 Prill, 2018

tryeza me nxenesit e shkolles “Alush Lleshanakut” ne Bradashesh

..bashkbisedimi i rradhes… Ne kuader te projektit FABUS -FEJA URE BASHKIMI, bashkbisedimi sotem 3/4/18 u zhvillua me nxenesit e “Alush Lleshanakut” ne Bradashesh me angazhimin per […]
12 Prill, 2018

tryeza ne shkollen e bashkuar Labinot

..bashkbisedimi i rradhes… Ne kuader te projektit FABUS -FEJA URE BASHKIMI, bashkbisedimi i sotem 10/4/18 u zhvillua me maturantet e Shkolles “Sali Ballkoçi” ne Labinot me […]