16 Tetor, 2020

QBNF PREZANTON PROJEKTIN ME TE RI

16 Tetor, 2020

QËNDRUESHMËRIA NDAJ EKSTREMIZMIT

20 Tetor, 2020

U nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan dhe Qendrës të Bashkëpunimit Ndërfeta

Elbasan Ditën e sotme, në ambientet e DVP Elbasan u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan dhe Qendrës të Bashkëpunimit Ndërfetar, nga […]
21 Tetor, 2020

Arben Ramkaj ne ciklin BISEDAT

Kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan, Doktori i shekencave Arben Ramkaj na felt për përvojat e mira të bashkëpunimit mes komuniteteve të besimeve të […]