26 Qershor, 2016

Veprimtari e pergjithshme

Që në hapat e para të krijimit QBNFE ka kryer dhe vazhdon të kryejë një sërë aktivitetesh në dobi të bashkësive tona nën frymën e njohjes […]
9 Korrik, 2016

QBNFE REAGON

1 Gusht, 2016

Papa në avion: nuk është e drejtë të identifikohet islami me dhunën

Papa Françesku, në shtegtimin e kthimit drej Romës, mbajti konferencën e zakonshme të shtypit me gazetarët, që e shoqëronin: përveç DBR-së dhe Polonisë, foli për Islamin, […]
26 Korrik, 2018

International Panel of Parliamentarians for Freedom of Religion

The International Panel of Parliamentarians for Freedom of Religion or Belief (IPPFoRB) po organizon një workshop në Bukuresht, Rumani. Një këtë rrjet joformal të parlamentarëve dhe […]