30 Mars, 2021

SESIONI NE TV SKAMPA

3 Prill, 2021

Sesioni Nr 1 Psiko-Edukues

Sot më 3 Prill 2021 u realizua me sukses Sesioni i Pare PsikoEdukues i grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare ne kuadrin e Projektit […]
17 Prill, 2021

Sesioni II per Menxhimin e Konflikteve

Sot më 17 PRILL 2021 u realizua me sukses edhe Sesioni i Dytë i Trainimit te grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare mbi Menxhimin […]
29 Prill, 2021

Komisioni Analitik Nr 7 ndaj gjuhes se urrejtjes i Projektit #SafeFuture

Sot më 29 Prill 2021 zhvilluam mbledhjen mujore te Komisionit analitik te gjuhes se urrejtjes ne rrjetet sociale dhe qasjet me natyre ekstremiste perreth komuniteteve tona […]