26 Shtator, 2019

Konkretizimi i Njesie Vendore per Parandalimin e Ekstremizmit te Dhunshem ne Qarkun e Elbasani

Ne 18 Shtator 19 QBNF paraqiti konkluzionet e projektit “Fuqizimi i Qëndrushmërisë Komunitare Nëpërmjet Njësisë Vendore Kundër Ekstremizmit” duke i hapur rruge funksionimit te Njesie Vendore […]
2 Nëntor, 2019

komunitetet fetare ne kampionat futbolli

28 Janar, 2020

STUHI MENDIMESH NE RRETHIN E PERBASHKET

Instituti Shqiptar për Studime Ndërkombëtare (AIIS) dhe Qendra  Bashkë-punimit NdërFetar – Elbasan (QBNF) organizuan diën e sotme një Seminar interaktiv si një  aktivitetet përmbyllëse të fazës […]
28 Janar, 2020

MEDIA INFORMON MBI AKTIVITETIN