22 Janar, 2021

Sesioni i 5-të “Diskutim dhe informim!

Sot më 22 Janar 2021, nën rregullat anti-covid, u zhvillua Sesioni i 5-të “Diskutim dhe informim!” me disa të rinj e të rritur të komunitetit Mysliman […]
27 Janar, 2021

Dita Ndërkombëtare e Kujtesës për Holokaustin

27 Janar 2021, Kryetari i QBNF merr pjese i ftuar në konferencen “#WEREMEMBER” organizuar nga Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, që i bashkohet fushatës : […]
25 Shkurt, 2021

MBYLLJA e PROJEKTIT “Përballojmë Covid in me Vullnetarizëm Fetar dhe Përgjegjshmëri Qytetare”

Sot më 25 Shkurt 21, QBNFE përmbylli me sukses projektin e mbështetur financiarisht nga AMSHC, “Përballojmë Covid in me Vullnetarizëm Fetar dhe Përgjegjshmëri Qytetare”, të cilin […]
26 Shkurt, 2021

Mbyllja e projektit ANTICOVID ne TV