23 Korrik, 2020

workshop online

Nga 22-23 Korrik QBNF merr pjese ne workshopin e organizuar nga Qendra për Nisma Ligjore Qytetare (QNL) në bashkëpunim me Qendrën e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të […]
1 Gusht, 2020

konferenca online e Këshilli i sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Në 30 Korrik 20, përgjegjesja e Departamentit te Gruas pranë QBNF dhe njëkohesisht Kryetare e organizates “Women Center for Development and Culture” znj. Rudina Çollaku, mori […]
9 Shtator, 2020

HAPJA E PROJEKTIT “Përballojmë Covid-in me Vullnetarizëm Fetar dhe Përgjegjshmëri Qytetare”

Pas javesh pune pergatitore, sot nisi rrugetimin 6-mujor projekti “Përballojmë Covid-in me Vullnetarizëm Fetar dhe Përgjegjshmëri Qytetare” që financohet 88% nga AMSHC dhe 12 % nga […]
9 Shtator, 2020

TV Skampa njoftojn hapjen e projektit