23 Gusht, 2019

TRYEZE KONSULTATIVE ME AKTORE TE CVE

QBNF zhvilloi tryezen konsultative mbi hapat e metejshme te krijimit dhe konsolidimit te Njesise Vendore per Parandalim te Ekstremizmit, ne kuader te Projektit “Fuqizimi i Qendrushmerise […]
23 Gusht, 2019

Sesionin Informativ per CVE

QBNF zhvilloi sot me 13 Gusht 2019 Sesionin Informativ me aktoret e vijes se pare ne parandalimin e Ekstremizmit ne vazhden e Projektit “Fuqizimi i Qendrushmerise […]
23 Gusht, 2019

SESION KESHILLUES

Stafi i Njesise Vendore Kunder Ekstremizmit zhvilloi nje sesion keshillues m e drejtuesit dhe perfaqesuesit e aktoreve kryesore qe mund te veprojne ne fushen e parandalimit […]
4 Shtator, 2019

REPORTAZH per NJESINË VENDORE CVE