26 Shtator, 2020

Faleminderit vullnetar

 
15 Tetor, 2020

Grupi vullnetaret anti covid dhe inspektoria Tea nga Inspektoriati Shendetesor.

Sot grupi i vullnetarëve anti covid shpërndau fletët informuese te lulishtja “Aqif Pasha”. Pjesë e grupit ishte edhe inspektoria Tea nga Inspektoriati Shëndetësor! Faleminderit vullnetarëve dhe […]
15 Tetor, 2020

Prezantimin e projektit “RRISIM QËNDRUESHMËRINË NDAJ EKSTREMIZMIT PËR NJË TË ARDHME MË TË SIGURT”,

Prefekti i Qarkut Elbasan Prefekti i Qarkut Elbasan Z.Klevis Xhoxhi, ishte i ftuar në prezantimin e projektit “RRISIM QËNDRUESHMËRINË NDAJ EKSTREMIZMIT PËR NJË TË ARDHME MË […]
15 Tetor, 2020

Takimi për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm në Qarkun Elbasan

Elbasan “Besimi dhe Bashkëpunimi”, për rritjen e qëndrueshmërinë ndaj ekstremizmit për një të ardhme më të sigurtë. Në ambientet e “Hotel Skampa Internacional”, Elbasan, është zhvilluar  […]