25 Mars, 2023

URIM PER RAMAZANIN

Dr Arben Ramkaj Kryetari i Qendrës vizitoji dhe uroji për muajin e Bekuar të Ramazanit Shkëlqesinë e tij, Ambasadorin e Arabisë Saudite në Shqipëri H.E Mr. […]