29 Janar, 2020

Mbledhja e Bordit Keshillimor

ne 29 Janar 20 u zhvillua mbledhja e Bordit Keshillimor te Institutit per Studime Fetare dhe Bashkpunim duke percaktuar aktivitetet e 3-mujorit I te vitit 20 […]
3 Shkurt, 2020

Shoqëri pa Diskriminim

Nën titullin “Për një shoqëri pa diskriminim” është zhvilluar ditën e sotme në Elbasan një konferencë në kuadër të “Javës kundër Diskriminimit. Të pranishëm në këtë […]
4 Shkurt, 2020

MEDIA PROMOVON ANTIDISKRIMINIMIN FETAR

https://www.youtube.com/watch?v=ahCePFXvgBk&fbclid=IwAR0RxoBQUHyL1H979kX0p-ZiLSNsP97YAVqssHYcOVh2B8LVUYAaTNyCzAY&app=desktop  
5 Shkurt, 2020

NE DOBI TE STUDENTEVE

Kordinatori i QBNF z. Sokol Lulgjuraj mirpriti ne zyren tone dhe bashkbisedoi me studiuesen e re amerikane znj. Fiora e cila, duke qene bursiste Fullbrite per […]