21 Tetor, 2020

Grupi i vullnetarëve Anti Covid dhe shpërndarja e fletëve informuese.

Sot grupi i vullnetarëve Anti Covid vazhdoi shpërndarjen e fletëve informuese dhe vëzhgim-këshillimet e bashkëqytetareve tanë ne rruget e lagjes Brg. 17. Faleminderit vullnetaret e devotshme!
26 Tetor, 2020

” Roli i shoqërisë civile në luftën për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm “

Sot, morëm pjesë në programin “Debat dhe Transparencë”, me temë: ” Roli i shoqërisë civile në luftën për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm ” të moderuar […]
26 Tetor, 2020

konferncë online e Paqendertuesve

Në  30 Korrik 20, përgjegjësja e Departamentit te Gruas pranë QBNF dhe njokohesisht Kryetare e “Women Center for Development and Culture” znj.Rudina Çollaku, mori pjesë në  […]
26 Tetor, 2020

Në Emisionin ” Debat &Transparencë”

Sonte! Në Emisionin ” Debat &Transparencë” : ” Roli i shoqërisë civile në luftën për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm ” ! Të ftuar : Dr.Arben […]