Dita Botërore për Diversitetin Kulturor
21 Maj, 2021
Komisionit Analitik Nr 8 #SafeFuture
27 Maj, 2021
Sot më 22 Maj 2021 u realizua me sukses edhe Sesioni i Tretë Psiko-Edukues i grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare ne kuadrin e Projektit RRISIM QENDRUSHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT te cilin QBNF e zbaton fale mbeshtetjes financiare te Zyres se Marrdhenieve me Publikun te Ambasades se SHBA ne Tirane.
Falenderim edhe per profesionalizmin e psikologes se organizates “Te Degjoj 366” Elona Mustafaraj qe referoi dhe nxiti interesimin e nderveprimit tek te rinjte e pranishem, si edhe pedagogen e psikologjise prane UAXH zj. Ridina Çollaku per referimin dhe argumentet e temes ne kete Sesion.
May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme
May be an image of 3 njerëz