Sesioni Nr3 i Trainimit per Menaxhim Konfliktesh

TV Skampa mbi takimin e Ambasadorit me QBNF
14 Maj, 2021
QBNF kontribon ne shkolla
18 Maj, 2021

Sesioni Nr3 i Trainimit per Menaxhim Konfliktesh

Sot më 15 MAJ 2021 u realizua me sukses edhe Sesioni i Tretë i Trainimit te grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare me synim aftesimin e tyre per Menxhimin e Konflikteve ne komunitetet perkatese. Ky trainim u zhvillua ne kuadrin e Projektit RRISIM QENDRUSHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT te cilin QBNF e zbaton fale mbeshtetjes financiare te Zyres se Marrdhenieve me Publikun te Ambasades se SHBA ne Tirane, nderkohe qe Fondacioni i Zgjidhjes se Konflikteve ofroi ekspertizen e duhur nepermjet trainereve Merita Bala dhe Mirela Mema te cilat i falenderojme per profesionalizmin dhe perkushtimin e treguar.

May be an image of 2 njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme

 

May be an image of 2 njerëz, people standing, people sitting, zyra dhe E brendshme

 

May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshme

 

 

May be an image of 2 njerëz, people sitting dhe E brendshme