Komisionit Analitik Nr 8 #SafeFuture

Sesioni Psiko-Edukues Nr3
22 Maj, 2021
Starton Projekti #Sfido urrejtjen!
28 Maj, 2021
Sot më 27 Maj 2021 zhvilluam mbledhjen mujore te Komisionit analitik te gjuhes se urrejtjes ne rrjetet sociale dhe qasjet me natyre ekstremiste perreth komuniteteve tona ne kuadrin e Projektit RRISIM QENDRUSHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT – #SafeFuture te cilin QBNF e zbaton fale mbeshtetjes financiare te Zyres se Marrdhenieve me Publikun te Ambasades se SHBA ne Tirane.
Edhe ne kete anilize u konstatua se gjuha e urrejtjes me qasje politike eshte dominuese ndersa gjuhe urrejtje me qasje fetare verejm se jane jasht kufijve tane qe dallohen nga dialektet jasht Shqiperise.
May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme
May be an image of një ose më shumë njerëz, people sitting, E brendshme dhe text that says 'IRCCE 2019 2018'