Sesioni Nr2 Psiko-Edukues #SafeFuture

Komisioni Analitik Nr 7 ndaj gjuhes se urrejtjes i Projektit #SafeFuture
29 Prill, 2021
Bashkendarje IFTARI 2021
4 Maj, 2021
Sot më 1 Maj 2021 u realizua me sukses Sesioni i Dytë Psiko-Edukues i grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare ne kuadrin e Projektit RRISIM QENDRUSHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT te cilin QBNF e zbaton fale mbeshtetjes financiare te Zyres se Marrdhenieve me Publikun te Ambasades se SHBA ne Tirane.
Falenderim edhe per profesionalizmin e psikologes se organizates “Te Degjoj 366” Elona Mustafaraj qe referoi dhe nxiti interesimin e nderveprimit tek te rinjte e pranishem, si edhe Don Emilio Valente per referimin dhe argumentet e temes se komunikimit etik ne marrdheniet e perditshme ne kete Sesion.
May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme
May be an image of 2 njerëz, people sitting, people standing dhe E brendshme
May be an image of 5 njerëz, people sitting dhe people standing
May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme
May be an image of 1 person, sitting, standing dhe E brendshme
May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme
May be an image of 2 njerëz, people standing, people sitting, E brendshme dhe zyra
May be an image of 3 njerëz, people standing, pemë dhe ambiente të jashtme