Simpoziumi Besimi ure qe na Bashkon

tryeza ne shkollen e bashkuar Labinot
12 Prill, 2018
Bashkëbisedim në shkollën e mesme “Mahir Domi”
25 Prill, 2018

QBNF organizoi sot 11 Prill 18 Simpoziumin me Teme: “Besimi ure qe na Bashkon” nen moderimin e kordinatorit te QBNF dhe Drejtus Projekti z. Sokol Lulgjuraj, ne kuader te projektit po me te njejtin emer qe zbatojme me mbeshtetjen financiare te BE nepermjet Terres des Hommes.
Moto “se bashku kunder ekstremizmit” mblodhi klerike e mesues qe per mese dy ore degjuan referuesit Dr. Arben Ramkaj, kreu i QBNF dhe zv/kryetarin Don Emilio Valente qw shtjelluan kontributin dhe vstrategjine e QBNF ne lidhje me fenomenin, si dhe bashkebiseduan mbi kontributin dhe parandalimin ndaj cdo lloj ekstremizmi.
Referues special ishte edhe dr. Mark Deshesne, psikolog dhe drejtues i Qendres Studimore ne Hage, referues ne universitetin Leiden i ftuar nga kreu i QBNF Dr. Arben Ramkaj, i cili solli shkurtimisht pervojen e tij nga Hollanda.