FUNDAK – FORUMI 24 NJ.A FIERZE, BELSH

FUNDAK – FORUMI 23 ELBASAN 2
18 Prill, 2019
FUNDAK – FORUMI 25 CERRIK 2
18 Prill, 2019

Në 26 SHKURT 2019, kryem me sukses #Forumin Nr 24 ne Fshatin Fierzë te Belshit, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale bashkpunetoreve te zones qe lehtesuan organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te Nj.A Fierzë te Bashkis Belsh. Ra ne sy prania e konsiderushme e zonjave. Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit (3 zonja) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes se nevojave te subjektet kandiduese