FUNDAK – FORUMI 23 ELBASAN 2

FUNDAK – FORUMI 22 ELBASANI 1
18 Prill, 2019
FUNDAK – FORUMI 24 NJ.A FIERZE, BELSH
18 Prill, 2019


Në 18 dhe 24 SHKURT 2019, ne dy seanca, kryem me sukses #Forumin Nr 23 ne Lagjen “SHENKOLL” Elbasan, me komunitetin ortodoks, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale Kryepriftit At Stavri Çipi dhe Katekistit Armand Oga, qe lehtesuan organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te Nj.A 3 te Bashkis Elbasan. Ra ne sy prania e konsiderushme e zonjave dhe te rinjve, Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 4 perfaqesuesit (2 zonja e 2 te rinj) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes se nevojave te subjektet kandiduese