FUNDAK – FORUMI 24 NJ.A FIERZE, BELSH
18 Prill, 2019
Kardinali Pietro Parolin bekon Gurin e Parë të Spitalit “Zoja e Këshillit të Mirë”
15 Gusht, 2019

Në 1 MARS 2019, kryem me sukses #Forumin Nr 25 ne Nj. A. 1 CERRIK, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale bashkpunetoreve tane qe lehtesuan organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te kesaj njesie. Ra ne sy prania e konsiderushme e zonjave. Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 3 perfaqesuesit (1 zonjë) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes se nevojave te subjektet kandiduese.