QËNDRUESHMËRIA NDAJ EKSTREMIZMIT

QBNF PREZANTON PROJEKTIN ME TE RI
16 Tetor, 2020
U nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan dhe Qendrës të Bashkëpunimit Ndërfeta
20 Tetor, 2020

QËNDRUESHMËRIA NDAJ EKSTREMIZMIT