Arben Ramkaj ne ciklin BISEDAT

U nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan dhe Qendrës të Bashkëpunimit Ndërfeta
20 Tetor, 2020
Grupi i vullnetarëve Anti Covid dhe shpërndarja e fletëve informuese.
21 Tetor, 2020

Arben Ramkaj ne ciklin BISEDAT

Kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan, Doktori i shekencave Arben Ramkaj na felt për përvojat e mira të bashkëpunimit mes komuniteteve të besimeve të ndryshme. Me fokusin tek shtëpia jonë e përbashkët dhe vëllazërimi, Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan mbjell farën e tolerancës, respektit dhe mbështetjes mes shqiptarëve të çdo besimi.