U nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan dhe Qendrës të Bashkëpunimit Ndërfeta

QËNDRUESHMËRIA NDAJ EKSTREMIZMIT
16 Tetor, 2020
Arben Ramkaj ne ciklin BISEDAT
21 Tetor, 2020

U nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan dhe Qendrës të Bashkëpunimit Ndërfeta

Elbasan
Ditën e sotme, në ambientet e DVP Elbasan u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan dhe Qendrës të Bashkëpunimit Ndërfetar, nga drejtori i DVP Elbasan z. Arjan Muça dhe nga Drejtori Ekzekutiv i QBNF Sokol Lulgjuraj.
Qëllimi i kësaj Marrëveshjes Bashkëpunimi është rritja e marrëdhënies së bashkëpunimit midis DVP Elbasan dhe QBNF, në zbatim të projekteve të përbashkëta për “Ndërtimin e komuniteteve të sigurta dhe të qëndrueshme ndaj ekstremizmit të dhunshëm nëpërmjet aktivizimit të të rinjve në parandalimin dhe luftën ndaj tij”, me qëllim promovimin e vlerave të bashkëpunimit ndërkomunitar dhe ndërinstitucional me qasjen e policimit në komunitet, me fokus parandalimin dhe minimizimin e sjelljeve antisociale dhe kriminalitetit në përgjithësi, si dhe çdo lloj forme të ekstremizmit të dhunshëm në veçanti.