Mbyllja e projektit ANTICOVID ne TV
26 Shkurt, 2021
Rregullat Globale për çarmatosjen e Ekstremizmit Fetar
16 Mars, 2021
Sot më 10 Mars 2021, ora 11:00 pranë ambienteve të Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi (KMD ) u organizua takimi midis QBNF-së të përfaqësuar nga kryetari i QBNF Dr. Arben Ramkaj dhe drejtori ekzekutiv Sokol Lulgjuraj dhe KMD-së me prezencën e Komisionerit z. Robert Gajda.
Qellimi i takimit ishte nisja e bashkë- punimit për zbatimin e projektit me teme: “Sfido Urrejtjen-Menaxhimi i rasteve të përdorimit të gjuhës së urrejtjes me sfond fetar në formën e denigrimit, stereotipizimit dhe stigmatizimit” i cili financohet nga Autoritetit i Mediave Audiovizive (AMA).
Gjate takimit u percaktuan perudha e aktiviteteve dhe pergjegjesit e aktiviteteve qe do te fokusohen ne problematika dhe ceshtje të lidhura me gjuhen e urrejtjes me sfond fetar.
Ky bashkëpunim AMA-KMD-QBNF, do të vendosi baza të forta për vazhdimësi dhe nisjen e një tradite te re bashkveprimi me qëllim përmirësimin e problemit ne fjalë.