Dita Ndërkombëtare e Kujtesës për Holokaustin

Sesioni i 5-të “Diskutim dhe informim!
22 Janar, 2021
Mirëmëngjes Elbasan | I ftuar Sokol Lulgjuraj, drejtor QBNF, Rëndësia e bashkëpunimit ndërfetar
28 Janar, 2021

Dita Ndërkombëtare e Kujtesës për Holokaustin

27 Janar 2021,

Kryetari i QBNF merr pjese i ftuar në konferencen “#WEREMEMBER” organizuar nga Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, që i bashkohet fushatës : Dita Ndërkombëtare e Kujtesës për Holokaustin, thirrje për pajtim të të gjitha qytetërimeve, komuniteteve fetare, kombeve, rajoneve, racave, të gjithë njerëzimit.