Informim rreth ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit.

Vazhdomi i shpërndarjes se fletëve informuese.
27 Tetor, 2020
Pjesa e pare e emisionit “Debat dhe Transparence”
27 Tetor, 2020

Informim rreth ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit.

Kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar Dr. Arben Ramkaj ishte i ftuar sot nga Instituti i Shqiptar i Medias për të folur me gazetarët e rinj të disa mediave kryesore në vend rreth ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit.
Në këtë takim u bisedua rreth mënyrës së raportimit të ngjarjeve të cilat kanë të bëjnë me ekstremizmin e dhunshëm, duke marrë shkas edhe nga ndodhitë e javëve të fundit në vendin tonë si dhe në disa prej shteteve europiane.