Komunikimet strategjike dhe mesazhet CVE në Europën Juglindore.
16 Gusht, 2019
PASHKËT 19 na mbledhin për URIME
16 Gusht, 2019

Me Marshimin Ndergjegjsues te Pergjegjshmerise Komunitare që u krye ne date 20 Prill 19 ne Sheshin Aqif Pasha në Elbasan, Projekti FUNDAK i financuar nga #LevizAlbania konkretizoi angazhimin 9 Mujor per nxitjen dhe ngritjen e ndergjegjes komunitare per demokratizimin e vetedijes qytetare duke bashkuar zerin per te kerkuar nga kandidatet per pushtet vendor qe te punojne per te plotesuar nevojat sipas prioriteteve qe vete banoret evidentuan dhe rreshtuan ne 18 Forumet e ngritura prej tyre ne kete Bashki me mbeshtetjen e QBNF.
Si gjithmone falenderojm Leviz Albania, kryesine e FNFElbasan per organizimin e Marshimit dhe telekronistet Lirim Abazi e Dashamir Vaja qe na pasqyrojnë me shume profesionalizem.