20 Korrik, 2020

Feja dhe nevoja për bashkëpunim ndërfetar

Një temë vertetë e veçantë bashkoi në 20 Korrik në ciklin e emisioneve “Individi dhe Shoqëria”, “Feja dhe nevoja për bashkëpunim ndërfetar”, me të ftuar Dr.Arben […]
14 Tetor, 2020

Celja e projektit RRISIM QËNDRUESHMËRINË NDAJ EKSTREMIZMIT

Sot QBNF çeli siparin e zbatimit te projektit “RRISIM QËNDRUESHMËRINË NDAJ EKSTREMIZMIT PËR NJË TË ARDHME MË TË SIGURTË” me mbështetjen financiare të Zyrës së Marrëdhenieve […]
16 Tetor, 2020

QËNDRUESHMËRIA NDAJ EKSTREMIZMIT

27 Tetor, 2020

Vazhdomi i shpërndarjes se fletëve informuese.

Sot grupi i vullnetarëve Anti Covid vazhdoi shpërndarjen e fletëve informuese dhe vëzhgim-këshillimet e bashkëqytetareve tanë ne rruget “25 NENTORI” dhe “KADRI ABDIHOXHA” Faleminderit vullnetaret e […]