16 Gusht, 2019

OSBE, konferencë për para-ndalimin e terrorizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm

OSBE, konferencë e nivelit të lartë në Bratislavë, për parandalimin e terrorizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm Bratislavë- Më shumë se 400 pjesëmarrës të nivelit të lartë […]
16 Gusht, 2019

Dita Ndërkombëtare e Romëve

Në Ditën Ndërkombëtare të Romëve, kryetari dr Arben Ramkaj mori pjese si i ftuar ne aktivitetin “1000 vjet histori rome në një ekspozitë arti” Dyshja e […]
16 Gusht, 2019

LETER e HAPUR

E nderuar Shkelqesia Juaj Zj. Guusje Korthals Altes, Ambasadore e Mbretërisë së Hollandes ne Shqiperi. Komiteti Nderfetar i QBNF, i perbere nga autoritetet me te larta te 5 […]
16 Gusht, 2019

TRYEZE BASHKEBISEDIMI

si QBNF morem pjese duke kontribuar ne sesionin e informimit dhe bashk-bisedimit te organizuar nga ALTRI, AVOKATI I POPULLIT dhe MSH. “SEMINARI PËR PËRFAQËSUESIT E NJËSISË […]