16 Shkurt, 2022

Advokimi dhe hapat deri te suksesi

Drejtori i QBNF z.Sokol Lulgjuraj mori pjese ne trainimin 2-ditor mbi aftesimin e shoqerise civile ne mbrojtje te interesave te komuniteteteve te tyre duke ngritur kauza […]
3 Mars, 2022

LUFTA KUNDER GJUHES SE URREJTJES

QBNF mori pjese ne Konferencen Rajonale te Ballkanit Perendimor me fokus luften ndaj Gjuhes se Urrejtjes ne Media, qe u zhvillua ne Tirane ne 2 e […]
9 Mars, 2022

Jetesojme Krasten dhe Veten

Sot 9 Mars 22 nisi rrugetimin nisiativa me e re e QBNFE nepermjet projektit JEKRAVET, “Jetesojme Krasten dhe Veten” me moton “Mbill një Pish… Vendos Gjurmen […]
9 Mars, 2022

JEKRAVET – MBILL NJE PISHE VENDOS GJURMEN TENDE