6 Korrik, 2021

memorandum bashkëpunimi

Ne 6 Korrik 21 u  firmos ne Tirane memorandumi i bashkëpunimit midis Institutit Ndërkombëtar për Diplomacinë Kulturore (iicd) dhe Institutit Ndërfetar të Shqipërisë. Memorandumi u firmos […]
7 Korrik, 2021

QBNF kontribon edhe ne mbrojtje te mjedisit

13 Korrik, 2021

Demokracia në Praktikë

Sot me 13 Korrik 21, QBNF ishte pjese dhe u angazhua ne Ciklin e Trajnimeve “Demokracia në Praktikë” me drejtorin ekzekutiv z. Sokol Lulgjuraj dhe me […]
27 Korrik, 2021

Pritje e DELEGACIONIT nga Emiratet e Bashkuara Arabe

Kryesia e QBNF priti sot me 27 Korrik 2021 delegacionin nga Emiratet e Bashkuara Arabe, të kryesuar nga z. Obaid Alhairi Salem Alketbi, Gjeneral Major, ish […]