19 Mars, 2021

THIRRJA NE TELEVIZIONE

23 Mars, 2021

URIMET per SULLTAN NEVRUZIN

Me rastin e kremtimit të Sulltan Nevruzit, në Komunitetin Bektashian, për arsye të masave AntiCovid, shkoi dhe përcolli urimet, në emër të krerëve dhe komuniteteve të […]
24 Mars, 2021

Konference e Qyteteve te Forta

Në Elbasan zhvilloi punimet e saj 3-ditore Konferenca e Forumit #StrongCitiesNetwork për Ballkanin Perëndimor ku bashkë me Kryetaret Bashkive te Elbasanit, Kumavonës, Çairit dhe përfaqësues të […]
8 Prill, 2021

FORUM DISKUTIMI

Kreu i QBNF Dr Arben Ramkaj mori pjesë në Forumin e Politikës së Jashtme të Tiranës me folësin e shquar Veton Surroi duke diskutuar ndryshimet aktuale […]