26 Mars, 2023

IFTAR VELLAZEROR

Sot ishim të nderuar të merrnim pjesë sëbashku me ambasadorët e Japonisë, Arabisë Saudite, Egjiptit, Libisë dhe Algjerisë, Ministren e Arsimit Evis Kushi, Kryetarin e Bashkisë […]