15 Gusht, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

       Drejtuar Komunitetit Mysliman SHBA     Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan me hidhërim të thellë mësoi nëpërmjet mediave lajmin për […]
25 Gusht, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI ITALISË

nr 168/2 prt                                          Data 24/ 08/ […]
16 Shtator, 2016

mikpritje dhe Urime per Kurban Bajramin

Kleriket Elbasanas bashke per Urim te Komuniteti Mysliman dhe Bektashi ne festen e Kurban Bajramit.
16 Shtator, 2016

TRAINIM I PERBASHKET

Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar Kordinatori i qëndres ndërfetare Sokol Lulgjuraj se bashku me përfaqesuesin e Komunitetit Mysliman Ergys Muzhaqi sot në nje trajnim të perbashkët në […]